Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bútor garnitúra és önálló bútor széles választéka valamennyi bútor típusból - nálunk mindent megtalál otthona berendezéséhez!

Ülogarnitúra választékunk:
Ülogarnitúra kínálatunkban a standard összeállítások (kanapé + fotel) és sarokgarnitúra kompozíciók mind borgarnitúra, mind kárpitos változatban elérhetoek, emellett különálló fotel és puff vásárlására is van lehetoség.

Hálószoba bútor kínálatunk:
Hálószoba bútoraink között a Reddi komplex összeállításait kínáljuk, amelyek az ágy mellett a hálószoba teljes berendezésére nyújtanak megoldást - éjjeliszekrény, lámpa, gardróbszekrény és komód stb. elemeikkel.

Étkezo garnitúra választékunk:
Étkezo garnitúra modelljeink között a négyszemélyestol a nyolcszemélyesig kínálunk stílusos étkezo bútorokat, de természetesen külön asztal és szék kínálattal is állunk a kedves vásárlók rendelkezésére.

Konyhabútor akár elemes vltozatban is:
Konyhai bútor forgalmazása mellett vállaljuk elemes változatot is idénye szerinti, választható elemek .. Kérje árajánlatunkat!

Különálló bútor választékunk:
Önálló bútor kínálatunkban megtalálhatóak a különféle kisbútor típusok, úgy mint dohányzóasztal, ciposszekrény, komód, íróasztal, TV szekrény.

Ezen kívül elemes  bútorok,, szekrénysorok, tálalók, gardróbok  és egyéb kiegészítok is megtalálhatóak áruházunkban, válasszon a bal oldali menübol és tekintse meg bútor kínálatunkat!

A lapunk csak ajánlat a kinálatból. 

Ár és termék változás jogát fenntatjuk!

BombaÁr