Egyedi bútorkészítés

Egyedi bútor, bútorkészítés

Üdvözöljük Önt!
A szolgáltatás szünetel.!
Egyedi bútorok készítésével állunk rendelkezésére. Megfelelő áron készítjük el bármilyen méretű egyedi bútorát, legyen az konyha bútor, beépített szekrény, komód vagy csak egy éjjeli szekrény. Mi a legkisebb munkáktól a legnagyobb munkákig  a magas minőségi követelmények betartására törekszünk.

Egyedi bútor ahogy Ön megálmodta.

Egyedi bútor készítésével, bármilyen méretben, megfizethető árakon, az igények maximális kielégítése érdekében állunk az Ön rendelkezésére. Arra törekszünk, hogy minőségileg maradéktalanul meg- feleljünk a megrendelőink elvárásainak. A munkákat vállaljuk meglévő tervek, vagy a megrendelővel közösen készített tervek alapján egyaránt. Célunk, hogy megrendelőink elképzeléseit a legpontosabb- ban valósítsuk meg. Mindenkinek személyre szabott, az igények pontos megismerését követően, egyedi bútorkészítésre ajánlatot adunk.

Továbbá vállaljuk egyedileg elkészített  konyhák, nappalik, hálószobák, irodák, üzletek be bútorázását az Ön igényei szerint.
Mi arra törekszünk , hogy profi munkát készítsünk el Önnek megfizethető áron. Ajánlat időszakos keresse elgyeztetés céljábol ügyfélszolgálatunkat Telefon.06 704338228