Vásárlói tájékoztató

Vásárlói tájékoztató

Bútor és lakberendezési kiegészítő kollekciónkat az üzleteinkben vásárolhatja meg.  Keresse az Önhöz legközelebbi Üzletünket.

 

Házhoz szállítás

Szakképzett szállító csapatunk gondoskodik a szállításról külön díjazás mellett, így biztosítják a szállítás közben történt esetleges hibák elkerülését. Felelősséget csak az általunk szállított bútorokra tudunk vállalni.

 

Szállítási határidő

Mivel legtöbb termékünk egyedi igények alapján készül, ezért raktárunkban csak minimális választék áll rendelkezésre. Szokásos szállítási határidőnk körülbelül 2-5 hét, de terméktől függően ez változhat, de lehet 10-12 nap is. Ha az áru raktáron van, akkor rövid határidőn belül kiszállítjuk.

 

Megrendelés

Megrendelésüket üzletünkben örömmel fogadjuk , de minden esetben előleg fizetése szükséges. Ennek részleteiről, kérjük, érdeklődjék üzletünkben, telefonon vagy e-mail-ben.

 

Szavatossági jogok

A vásárolt bútorokra egy év szavatosságot biztosítunk. Fogyasztói kifogás esetén a Ptk. vonatkozó rendelkezései szerint járunk el. A fogyasztói szavatossági igény benyújtásához a termék dokumentum bemutatása szükséges. Feltételeink részleteiről áruházunkban tájékozódhat. Ne feledje azonban, hogy a megrendelt vagy kiárusításon vásárolt, illetve készült tételeket nem vesszük vissza.

 

Termékválasztékunk

Mindig szívesen látjuk üzleteinkben , és örömmel mutatjuk be széles választékunkat. Az üzleteinkben más-más árukészlettel  mutatjuk be áruválasztékunkat, és sajnos a hely mégsem elegendő arra, hogy teljes kínálatunkat megtekinthesse, de természetesen a  teljes termékválasztékunkból rendelhetnek vásárlóink. Kérjük, forduljon lakberendezési tanácsadóinkhoz, akik szívesen állnak az Ön rendelkezésére.
Termékeink rendelés útján vásárolhatók meg, de mintadarabjainkat / limitált raktárkészletünk tételei bármikor szállíthatóak.

 

Áraink

Áraink magyar Forintban vannak megadva, az ÁFÁ-t tartalmazzák.A feltüntetett árak érvényesek, de az esetleges  beszállítói árváltozások függvényében módosulhatnak.  Előfordulhat, hogy bizonyos árakat felül kell vizsgálnunk a jelentős áremelések, illetve más, rajtunk kívül álló okok miatt, az árváltozás jogát fent tartjuk! Az árak tájékoztató jellegűek! Az árak szővettöl függöen változhatnak, illetve jelentőssen modosulhatnak kategoria szerint. A Kárpitos bútorok árváltozása  is lehetséges!  Lapunkon szerepelt termékek ajánlatnak minöslnek. Termék és árváltozási jogát minden esetben fenttartjuk.